Ua hoʻokaʻawale ʻo Switzerland i $488.5 miliona no nā rebates solar i 2022

I kēia makahiki, ʻoi aku ma mua o 18,000 photovoltaic system, a puni ka 360 MW, ua hoʻopaʻa inoa ʻia no ka uku hoʻokahi.Hoʻopili ka rebate ma kahi o 20% o nā kumukūʻai hoʻopukapuka, e pili ana i ka hana ʻōnaehana.

Ua koho ka Swiss Federal Council i ka CHF450 miliona ($488.5 miliona) no ka hoʻopaʻa ʻana i ka lā ma 2021.

I ka makahiki 2021, ua loaʻa ka huina o CHF470 miliona no ke kālā kālā.Hoʻopili ka uku hoʻokahi manawa ma kahi o 20% o nā kumukūʻai hoʻopukapuka, ma muli o ka hana ʻōnaehana.

I kēia makahiki, ʻoi aku ma mua o 18,000 photovoltaic system, a puni ka 360 MW, ua hoʻopaʻa inoa ʻia no ka uku hoʻokahi.ʻOi aku kēia ma kahi o 25% ma mua o ka manawa like i ka makahiki i hala.ʻO ka hoʻopaʻa inoa ʻana i ke kolu o ka hapaha he 40% kiʻekiʻe, ke hoʻohālikelike ʻia me ka manawa like o ka makahiki ma mua, a ma Kepakemapa wale nō i hoʻopaʻa inoa ʻia ma mua o 2,000 photovoltaic system.

Wahi a nā luna Swiss, ʻo nā mea hoʻokele pūnaewele āpau i waiho i kā lākou noi no nā ʻōnaehana PV ʻaʻole i ʻoi aku ma mua o 100 kW i ka ʻoihana ikehu Pronovo AG, ma waena o ka hoʻomaka o ʻApelila a me ka hopena o ʻAukake, e loaʻa iā lākou kahi hōʻoia o kā lākou uku hoʻokahi e ka hopena o ka makahiki.I kēia makahiki wale nō, ma kahi o 26,000 mau ʻōnaehana photovoltaic o kēia nui e kōkua ʻia a hiki i ka nui o ka mana ma kahi o 350 MW a e uku ʻia ka huina kālā o CHF150 miliona no kēia uku hoʻokahi.

Kākoʻo pū ʻo Switzerland i nā ʻōnaehana photovoltaic nui me ka hoʻopuka ʻana o 100 kilowatts a i ʻole ma o ka GREIV uku hoʻokahi.Ma 2021, ma kahi o 500 o nā ʻōnaehana nui, me ka nui o 168 MW, i loaʻa kālā.Ma kēia ʻano, pono e ʻae ʻia nā palapala noi a pau i waiho piha ʻia ma ka hopena o ʻOkakopa.

Wahi a nā helu hou loa mai ka International Renewable Energy Agency, ua loaʻa i ka ʻāina Alpine kahi mana PV i hoʻokomo ʻia ma kahi o 3.11 GW i ka hopena o ka makahiki i hala.I ka makahiki 2020, ua hōʻea nā ʻōnaehana PV hou i kahi helu o 529 MW.

Aia mākou i ka hale hana PRO.ENERGY ma ANPING Industrial Park, ʻo ia ka entrepot nui loa o nā huahana Metal ma Kina.
Hoʻolaʻa mākou i ka hoʻolako ʻana i ka hoʻonohonoho hoʻonohonoho ʻana o ka lā, nā puʻu lepo, ka pā uea mesh i hoʻohana ʻia i ka ʻōnaehana PV solar.

Inā ʻoe e hoʻomaka ana i kāu ʻōnaehana PV solar, ke noʻonoʻo pono iā PRO.ENERGY i kāu mea hoʻolako no kāu huahana bracket hoʻohana ʻōnaehana solar.

PRO.ENERGY-PV-SOLAR-SYSTEM

 

 

 


Ka manawa hoʻouna: Nov-19-2021

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou