ʻO ka ʻoihana lā o Australia ke hiki i ka mōʻaukala

Ua hōʻea ka ʻoihana hou o Australia i kahi koʻikoʻi nui, me 3 miliona mau ʻōnaehana solar liʻiliʻi i hoʻokomo ʻia i kēia manawa ma luna o nā hale, ʻoi aku ka nui o 1 i loko o 4 mau hale a me nā hale noho ʻole he nui nā ʻōnaehana solar.

Ua hoʻopaʻa ʻo Solar PV i ka 30 pākēneka o ka ulu ʻana o ka makahiki ma ka makahiki mai 2017 a 2020, ma 2021 rooftop solar e hāʻawi i ka 7 pākēneka o ka ikehu e hele ana i ka pā uila uila.

Ua ʻōlelo ʻo Angus Taylor, Kuhina no ka ʻOihana, Energy and Emissions Reduction, "ʻO ka 3 miliona o Australia ka hale o ka hale o ka lā e hōʻemi ana i nā hoʻokuʻu ʻana ma luna o 17.7 miliona tonnes i 2021 a e hoʻonui wale ʻia i ka wā e hiki mai ana."

ʻAʻole i liʻiliʻi ka hopena o nā laka COVID-19 ma NSW, Victoria a me ACT ma luna o ka hale o ka lā, me ka huina o 2.3GW i hoʻokomo ʻia ma waena o Ianuali a me Kepakemapa 2021.

Ke hana nei ka Clean Energy Regulator (CER) ma waena o 10,000 mau noi i kēlā me kēia pule no nā palapala ʻenehana liʻiliʻi e pili ana i nā ʻōnaehana PV solar.

Ua ʻōlelo ʻo Kane Thornton, Luna Nui o Clean Energy Council (CEC), "No kēlā me kēia megawatt o ka solar rooftop hou, ʻeono mau hana i hana ʻia i kēlā me kēia makahiki, e hōʻike ana ʻo ia ka mea hana nui loa o ka hana ma ka ʻoihana ikehu hou."

Hāʻawi ʻo PRO.ENERGY i kahi pūʻulu o nā huahana metala i hoʻohana ʻia i nā papahana solar e pili ana i ka hoʻonohonoho ʻana o Solar mounting structure, Safety fencing, roof walkway, guardrail, ground screws a pēlā aku.Hāʻawi mākou iā mākou iho e hāʻawi i nā ʻoihana metala ʻoihana no ka hoʻokomo ʻana i ka ʻōnaehana solar PV.

Inā he hoʻolālā kāu no kāu ʻōnaehana PV solar.

E noʻonoʻo maikaʻi iā PRO.ENERGY ma ke ʻano he mea hoʻolako no kāu huahana bracket hoʻohana ʻōnaehana solar.

PRO.ENERGY-ROOFTOP-PV-SOLAR-SYSTEM


Ka manawa hoʻouna: Nov-12-2021

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou